Bingomaster

‘Echt een feestje’

‘Wat weten jullie veel over onze organisatie!’

‘Ik had bijna een verticaaltje!’

Zomaar enkele reacties van organisatoren die onze Grote FotoBingo Show hebben geboekt. En het is dan ook een feestje: voor het publiek, voor de organisatie en zeker ook voor uw bingomasters Bart Meijer en Michiel Eijsbouts, alias Bingo Bart en Bingo Boutsie.

Onze FotoBingo is gebaseerd op een simpel concept: iedereen krijgt een eigen, unieke bingokaart, vol met foto’s uit de eigen organisatie of netwerk. Tijdens een enerverende show van zo’n 30 minuten trekken we 1 voor 1 de bingoballen uit onze machine. Bij elke foto hebben we wat extra informatie paraat, een foto of videofragment of een milde grap of interactie met het publiek. Ondertussen houdt iedereen natuurlijk een scherp oog op de bingokaart, op zoek naar 1 van de 3 winnende bingokansen: het Horizontaaltje, het Grote Kruis en natuurlijk de Volle Kaart voor de Hoofdprijs.

Wat maakt de Grote FotoBingo Show nu zo bijzonder?
Onze kernkwaliteiten in een notendop:

* De FotoBingo kent een erg lage ‘drempel’: zo gauw mensen de bingokaart met de foto’s zien, raken ze geprikkeld. ‘Hé, is dat niet Petra van HR? En wat zou dat plaatje met die kroket betekenen?’

* De FotoBingo is geschikt voor alle lagen van de organisatie: van CEO tot schoonmaker, van BOA tot burgemeester, iedereen kan het meteen en gaat mee in het spel.

* In de FotoBingo kunnen op ongedwongen allerlei relevante zaken verwerkt worden, zoals het jubileum van een collega, een afscheid, een ‘new hire’ of de bekendmaking dat er een nieuw koffiecontract is afgesloten.

* Met meer dan 200 gespeelde shows zijn de bingomasters erg ervaren en kunnen we inspelen op elke onverwachte situatie. Alleen een streaker hebben we nog nooit meegemaakt (even afkloppen).

Kortom: met de Grote FotoBingo Show staat uw organisatie echt op de kaart!

Naast de Grote FotoBingo Show organiseer ik ook verscheidene quizzen die op maat gemaakt kunnen worden voor allerlei kleine en grote evenementen.