De Speld Live

Al sinds 2007 is De Speld een vaste waarde in het Nederlandse nieuwslandschap. De altijd alerte berichten hebben een enorm bereik op de socials, en inmiddels is er ook een hele reeks Speldgerelateerde nevenactiviteiten: van podcasts tot video’s, een theatershow, scheurkalenders en zelfs mokken en krantenartikelen.

Een van de leukste elementen in dit ruime assortiment is ongetwijfeld De Speld Live. Dit is een unieke, op maat gemaakte show die we met veel plezier spelen op congressen, evenementen en andere (feestelijke) gelegenheden. Tijdens deze wervelende show brengen 2 gepatenteerde Speld-presentatoren onder andere het laatste nieuws, de officiële enquete, een onverwachte awardceremonie, een semi-interactieve sessie en nog veel meer. Kan dat allemaal, in 25 minuten? Jawel! En zelfs in 24, als we wat sneller praten.

Vanaf de start in 2014 ben ik als maker en presentator betrokken bij De Speld Live. Inmiddels hebben we deze show al talloze malen mogen presenteren, telkens afgestemd op het publiek in de zaal – of dat nu 30 ondernemers zijn of 3000 psychiaters. Door de jaren heen hebben we de inhoud voortdurend vernieuwd,  doorontwikkeld en ‘strakker’ gemaakt. Daarmee is De Speld Live op dit moment een van de grappigste afsluiters en energizers van Nederland. Met De Speld Live gaan we samen lachend naar de borrel!

Interesse in De Speld Live voor een congres, relatiedag of bedrijfsfeest? Da’s pas leuk! Ik neem graag de mogelijkheden persoonlijk met u door.

Een andere Eijsbouts op uw evenement? Denk dan eens aan onze hilarische FotoBingo of een interactieve quiz.

Dagvoorzitter

Een dagvoorzitter, dat is de persoon die een congres, relatiedag of ander inhoudelijk publieksevenement van begin tot eind ‘aan elkaar praat’: de plenaire keynote-spreker introduceren, een gesprek of debat leiden, vertellen waar de break-out-sessies over gaan en natuurlijk de weg wijzen naar het lunchbuffet en de borrelbar.

Ons land kent talloze kundige dagvoorzitters, elk met haar of zijn eigen aanpak. De mijne is gebaseerd op 3 pijlers: een gedegen voorbereiding, mijn gepatenteerde enthousiasme en écht contact met het publiek. Zo zorg ik ervoor dat niet alleen de spreker op het podium, maar ook het publiek zich gezien en gehoord voelt.

In de voorbereidingsfase denk ik graag mee over de invulling van uw event. Daarbij kan ik een direct beroep doen op een uitgebreid netwerk van kundige sprekers en onderhoudende, verbindende acts.

Michiel Eijsbouts als dagvoorzitter? Daar ga je voor zitten!

In het verlengde van mijn werkzaamheden als dagvoorzitter ben ik ook actief als presentator.
Stuur mij een bericht!