Dagvoorzitter

Een dagvoorzitter, dat is de persoon die een dagvullend event van begin tot eind ‘aan elkaar praat’: de plenaire keynote-spreker introduceren, een gesprek of debat leiden, vertellen waar de break-out-sessies over gaan en natuurlijk de weg wijzen naar het lunchbuffet en de borrelbar.

Ons land kent talloze kundige dagvoorzitters, elk met een eigen aanpak. De mijne is gebaseerd op 3 pijlers: een gedegen voorbereiding, mijn gepatenteerde enthousiasme en écht contact met het publiek. Zo zorg ik ervoor dat niet alleen de spreker op het podium, maar ook het publiek zich gezien en gehoord voelt. En dat lukt best aardig, volgens deze toonaangevende organisator in de branche:

“Het is altijd een feestje om met Michiel te mogen samenwerken. Dit feestje begint al bij de voorbereiding, waarbij Michiel actief meedenkt en suggesties inbrengt die het programma altijd ten goede komen. Deze goede voorbereiding werpt zijn vruchten af tijdens het event zelf. Michiel is in staat om in een kort tijdsbestek een prettige sfeer neer te zetten voor zowel de deelnemers als de sprekers. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich gezien voelt. Daarnaast houdt hij dankzij zijn gevoel voor humor én timing iedereen goed bij de les. Het is niet voor niets dat we Michiel al verschillende keren hebben geboekt en dit zeker in de toekomst weer gaan doen.”

Babs Rosenmuller, Rosenmullers Communicatie & Organisatie

Voor veel organisaties is de voorbereiding van zo’n dagvullend event best een spannende tijd. Als dagvoorzitter kan ik deze periode ook wat lichter maken, door onzekerheden weg te nemen en mee te denken over de opbouw en invulling van het programma. Daarbij kan ik een direct beroep doen op een uitgebreid netwerk van kundige sprekers en onderhoudende, verbindende acts. Zoals de geweldige dagafsluiter van De Speld Live  (‘lachend naar de borrel’).

 

Michiel Eijsbouts als dagvoorzitter? Daar ga je voor zitten!

Naast dagvoorzitter ben ik ook ‘gewoon’ presentator voor audio, video en evenementen.

Dagvoorzitter

Een dagvoorzitter, dat is de persoon die een congres, relatiedag of ander inhoudelijk publieksevenement van begin tot eind ‘aan elkaar praat’: de plenaire keynote-spreker introduceren, een gesprek of debat leiden, vertellen waar de break-out-sessies over gaan en natuurlijk de weg wijzen naar het lunchbuffet en de borrelbar.

Ons land kent talloze kundige dagvoorzitters, elk met haar of zijn eigen aanpak. De mijne is gebaseerd op 3 pijlers: een gedegen voorbereiding, mijn gepatenteerde enthousiasme en écht contact met het publiek. Zo zorg ik ervoor dat niet alleen de spreker op het podium, maar ook het publiek zich gezien en gehoord voelt.

In de voorbereidingsfase denk ik graag mee over de invulling van uw event. Daarbij kan ik een direct beroep doen op een uitgebreid netwerk van kundige sprekers en onderhoudende, verbindende acts.

Michiel Eijsbouts als dagvoorzitter? Daar ga je voor zitten!

In het verlengde van mijn werkzaamheden als dagvoorzitter ben ik ook actief als presentator.
Stuur mij een bericht!